Noile tehnologii Intel – i3, i5, i7. Tu stii ce au nou ?

procesor intel i3 i5 i7Mai mereu tot sunt intrebat de oamenii cu care intru in contact zi de zi, care e treaba cu noile modele de procesoare Intel i3, i5, i7. Fie ca vorbim despre Intel i3, Intel i5 sau puternicul procesor Intel i7, toate au in comun cateva lucruri care cred ca ar fi bine de stiut.

Nu am sa  intru in detalii prea tehnice, asa ca  daca iti era teama ca nu ai sa  intelegi despre ce vorbesc, ar trebui sa nu iti mai fie. Asa ca, iti recomand sa citesti…

Tehnologiile noii generatii de procesoare Intel – Ce aduc nou?

 

Intel Turbo Boost Technology 2.0

Tehnologia Intel Turbo Boost redirectioneaza puterea si accelereaza performanta in mod dinamic, pentru a se potrivi nivelului de incarcare al aplicatiilor folosite. Acum poti obtine automat extra performanta, oricand ai nevoie de ea si o eficienta energetica mai buna atunci cand nu ai nevoie de extra putere. Tehnologia Intel Turbo Boost Technology 2.0 disponibila pentru noile procesoare Intel Core din a doua generatie ofera chiar mai multa performanta.

Pentru mai multe informatii viziteaza:http://www.intel.com/technology/turboboost.

Intel Hyper-Threading Technology

Intel Hyper-Threading Technology permite o utilizare mai eficienta a resurselor procesorului si ofera  performante imbunatatite in aplicatiile multithread (care suporta procesoare cu multe nuclee). Astfel, poti rula simultan o multime de aplicatii desktop cu cerinte ridicate, fara incetiniri de viteza.

Pentru mai multe informatii despre ce modele de procesoare suporta Tehnologia HT vizitati http://www.intel.com/info/hyperthreading.

Intel HD Graphics

Intel HD Graphics permite rularea fluenta a filmelor HD, la cea mai buna calitate; de asemenea, ofera capacitati 3D avansate si suport complet pentru sistemul de operare utilizat, fara necesitatea unei placi grafice dedicate.

Aflati mai multe despre grafica integrata pe http://www.intel.com/technology/intelhd.

Intel Wireless Display

Nu mai este nevoie sa te mai inghesui in jurul laptop-ului. Cea de a doua generatie de procesoare Intel Core au grafica integrata si Intel Wireless Display. Impreuna cu un adaptor, utilizatorul va putea transmite wireless rapid si usor de la PC la televizor filme, fotografii si multe altele la o calitate de pana la 1080p.

Puteti afla mai multe vizitand http://www.intel.com/go/wirelessdisplay.

 

Dintre cele trei tipuri de procesoare, cel mai convenabil la momentul de faţă din punct de vedere al raportului performanţă-preţ este probabil modelul i3. Dacă aveţi totuşi nevoie să lucraţi cu aplicaţii mai complexe care necesită mai multe putere a procesorului atunci puteţi opta pentru noua generatie de procesoare intel i5.

procesoare intel

Iar pentru a nu face greseala comuna de a asocia numele procesorului cu numarul de nuclee, ca in cazul familiei de procesoare Intel Core 2 Duo care au 2 nuclee, voi mai face cateva lamuriri.  Adica in momentul in care auziti Intel i3, asta nu inseamna ca procesorul are 3 nuclee.
Deci … :

  • Procesoarele Intel i3 au 2 nuclee.
  • Procesoarele Intel i5 au 2 sau 4 nuclee.
  • Procesoarele Intel i7 au 4 sau 6 nuclee.

Daca esti interesat de achizitionarea unui procesor din noua generatie de procesoare Intel, vezi oferta eMag de mai jos !

Oferta procesoare Intel i3, i5, i7 de la emag si laptopulmeu.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...