Reparatia driverelor USB si a Registrilor – La un click distanta

Memorie USB

In ziua de azi transferul datelor in sau din laptop sau  calculator cu ajutorul memoriilor USB a devenit o necesitate. Spun  necesitate deoare cu ajutorul unui stick USB este mult mai usor sa  transporti fotografii, muzica, documente oriunde mergi, si nu mai  este nevoie sa  ai  grija sa nu se  sparga  CD-ul sa nu  se  zgarie sau  alte probleme  de  genu  asta. In zilele noastre sa ai un Stick de memorie a devenit o necesitate.

Acestea fiind spuse cred ca stii despre ce ai sa  citesti in acest articol, Memoriile USB si problemele pe  care le pot avea  acestea  atunci  cand le folosim in diverse scopuri pe  diverse dispozitive fie  ele mobile  sau nu.

De cand scriu pe  acest site cred ca  cele mai vizualizate articole si comentate sunt cele despre memoriile USB.

Vezi articolele …

Deci dupa cum  spuneam si memoriile USB pe care le folosim zi  de zi chiar si memoria pe care o porti  tu  acum la  chei, si ea poate intampina dificultati in accesarea datelor stocate pe  ea. Asa ca  trebuie sa  fii pregatit si  sa  stii ce  ai  de  facut atunci cand situatia o cere.

Astazi  am sa iti recomand un program care te poate ajuta in multe  situatii, atunci  cand memoria nu mai  este  gasita sau  nu mai  poate  fi instalata  atunci cand este conectata la laptopul sau  calculatorul tau !

Solutia pentru multe din problemele pe care le poate  avea o memorie USB, un stick USB, dar nu numai, este un mic utilitar pe care il recomand a il folosi !

MK Registry & USB Fixer este numele acestui utilitar, si este un program foarte bun si eficient in a repara registrii si driverele USB.  Toate celelalte aplicatii ce le mai poate avea acest utilitar sunt foarte bune si eficiente, putand fi accesibile din fereastra principala.

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de functionalitatile acestui program este sa :

 1.  Instalezi MK Registry & USB Fixer
 2. Dupa ce deschizi aplicatia,  selectezi din fereastra principala optiunea care te intereseaza iar apoi sa dai click pe butonul FIX, iar programul va lucra pentru tine pentru a iti rezolva problema !

De multe ori se intampla ca driverele USB sa devina corupte si ca rezultat este posibil sa nu le mai poti accesa/folosi. Acestea devin inutilizabile datorita diverselor programe ce sunt instalate pe calculatoarele sau laptopurile noastre. De aceea si tu si eu avem nevoie de o aplicatie care sa rezolve aceste situatii, cand porturile USB nu merg.

memorii USB repartie drivere registri rezolvare

Aceasta aplicatie, se numeste MK USB Repair. Este o aplicatie portabila, si foarte buna in a rezolva multe din cele mai uzuale situatii. Asa ca daca ai probleme cu porturile USB iti recomand sa folosesti aceasta aplicatie pentru a  repara porturile USB si pentru a le putea reutiliza.

 

Pe langa aceasta solutie acest utilitar te poate ajuta sa repari Protocolul TCP/IP, in cazul in care ai probleme cu  conexiunea la retea, poate sa dezactiveze functia de AutoRun din Windows, pentru a evita  infectarea automata cu virusi de pe  memoriile USB sau CD-uri, dar nu  doar atat.

Alte cateva posibilitati pe care  MK Registry USB Fixer le ofera sunt :

 • Reinstaleaza toate driverele USB
 • Activeaza driverele USB
 • Dezactiveaza Autor
 • Activeaza  Task Manager
 • Rezolva problema Show Hidden Files and Folders
 • Reseteaza si reinstaleaza TCP/IP
 • Este folosit pentru a rezolva problema  Check Disk
 • Activeaza Command Prompt
 • Activeaza Registry Editor
 • Activeaza Folder Options
 • Rezolva asocierea fisierelorde tip .EXE .reg .txt
 • Rezolva Safe Mode

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunea pe care vrei sa  o activezi si de cere ai nevoie iar apoi sa dai click pe butonul FIX. In acest fel toate problemele tale isi gasesc o rezolvare foarte rapida si usoara, folosind aceasta aplicatie. Asa ca iti recomand sa descari aplicatia si sa o incerci chiar  acum, instalarea dureaza 30 de secunde !

Descarca MK Registry USB Fixer– Este un utilitar foarte necesar oricarui posesor de laptop sau PC, deoarece rezolva multe dintre cele mai des intalnite probleme cauzate de virusi dar nu numai !

Daca ti-a placut sau folosit articolul, sau ai intrebari, lasa un comentariu mai jos ! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...