Cum sa faci CD/DVD-romul sa se deschida mai usor

dvd-rom laptop deschide usorOK, deci acest lucru nu este chiar o problemă care sa ma fi  chinuit de cand am descoperit laptopul ! Dar este ceva ce ma  deranjeaza  din cand in cand si care are o rezolvare foarte simpla, la indemana oricui ! Asa ca de ce sa nu ne facem colaborarea cu laptopul nostru mai usoara ! E atat de  simplu …

Problema mea, probabil ca si  a ta, este ca uneori este dificil sa  deschidem unitatea de CD-DVD a laptopului personal.  Pentru a deschide unitatea CD/DVD pe cele mai multe laptopuri este necesara apasarea unui buton in partea dreapta a laptopului, care este montat sub marginea superioara a laptopului ! Deci  nu este vizibil din pozitia normala de a sta la laptop, deci  butonul este dificil de gasit atunci  cand  avem nevoie sa il apasam  pentru  a deschide unitatea optica si pentru a introduce  acel CD-DVD pe care vrem sa il citeasca sau scrie !

Asa ca incepem  sa  pipaim :)) laptopul in zona unde  credem ca este butonul !

Uneori cand il gasim si  dupa ce am  deschis unitatea optica vrem sa o inchidem, apasam din  greseala acel buton din nou, unitatea optica  se  deschide  iar, noi o inchidem  din nou, si  tot  asa.

Este cam  enervant, nu crezi, mai  ales ca solutia  este una  foarte  simpla si la indemana  ta !

Solutia pentru ca CD/DVD-romul laptopului tau sa se deschida usor este …

Ei bine, acum in mai puţin de 30 de secunde şi un marker, puteţi rezolva această problemă. Tot ce faceţi este să adăugaţi un „indice” de pe partea laterală a tastaturii, care este direct deasupra butonului ce deschide unitatea optica.

Dvd-rom laptop deschide usor tutorial

Găsiţi butonul pentru CD/DVD-ROM si cu un marker permanent, pune un punct peste buton. La fel ca in imagine !

Deschide DVD-rom laptop usor

Ai terminat ! Asta este tot ! De  acum incolo DVD-romul tau se va deschide imediat !

Daca ai o sugestie sau vrei sa adaugi  ceva, o poti  face printr-un comentariu mai jos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...