Vezi informatii detaliate despre bateria laptopului tau !

bateria laptopuluiFie ca vorbim despre capacitatea de incarcare a bateriei laptopului, rata de consumare a acumulatorului, sau capacitatea de stocare a energiei, cu totii avem nevoie de ceva care sa ni le indice,in cazul de fata sa ne indice capacitatea de stocare, de folosire, de rezistenta ce o are bateria laptopului personal.

Ceea ce iti voi spune mai departe este important si pentru tine !

Acum cativa ani in urma atunci cand laptopurile isi  faceau din ce in ce mai mult loc in viata noastra, nimeni nu  se prea gandea ca aceste calculatoare portabile vor avea o asa importanta in viata noastra de zi cu zi. In ziua de  astazi diferiti utilizatori se bazeaza pe laptopul lor in viata de zi cu zi.  Unii utilizatori au nevoie sa lucreze pe laptop, in timp ce se afla in miscare, fie ca sunt in masina, in tren sau la o cafea ei au nevoie ca laptopul lor sa  functioneze oriunde.  Pentru astfel de utilizatori mobili, bateria laptopului are un aspect foarte important, deoarece fara  aceasta ei nu ar mai putea lucra in timp ce se afla in miscare.  Acesti utilizatori cu siguranta au nevoie sa cunoasca ce durata de viata mai are bateria laptopului lor, cat de rapid se consuma, pentru a-si putea planifica munca si  stilul de munca.  Dar din pacate nu exista nici un  utilitar disponibil al sistemului de operare WINDOWS, pentru a le oferi informatii complete despre statutul bateriei laptopului lor.

Pentru cei care au nevoie de un utilitar care sa ii informeze despre statusul bateriei laptopului lor, recomand cu placere BatteryInfoView, care este un soft gratuit  si  foarte eficient in a oferi  informatii detaliate despre bateria laptopului tau !

Bateria laptopului tau este importanta … de ce sa nu afli mai multe despre ea ?

 Download BatteryInfoView – Aici  poti afla si mai multe informatii despre bateria laptopului tau si despre acest program foarte util !

Informatiile ce pot fi obtinute folosind BatteryInfoView sunt date precum:

– Numele bateriei

– Numele producatorului bateriei

– Serialul bateriei laptopului

– Data producerii

– Starea de incarcare/descarcare

– Capacitatea de stocare a energiei

– Rata de  descarcare

– etc.

Mai multe detalii poti  observa  din imaginea de mai jos:

bateria laptopului

Acestea fiind spuse acest program este unul  foarte util, pentru  toti  posesorii de  laptopuri sau  dispozitive  mobile ce  ruleaza ca sistem de operare orice  versiune  de Windows, de la  Windows 2000 pana la  Windows 7 fie  pe  32 de biti sau  64 de biti.

Un vizitator al site-ului (renkforce) ne sfatuieste :

Durata de viata a bateriilor se poate prelungi cu evitarea “deep-discharge”-urilor, adica sa nu lasati niciodata bateria sa scada sub 17-20%. Eu am un notebook Dell Latitude E6500 cu bateria de 9 celule (85Wh) il folosesc de aprox. 2.5 ani si bateria ma tine in jur de 4 ore (utilizare normala, navigare pe net+ bazaiie un radio online in fundal).

Tot ce trebuie sa  faci  este  sa  il descarci  de  la  link-ul de mai  jos  si sa  il  incerci!

Download BatteryInfoView – Aici  poti afla si mai multe informatii despre acest program foarte util!

Bateria laptopului  tau cum  arata ? Poti lasa un comentariu mai jos daca vrei sa multumesti sau sa adaugi ceva !

 

Daca ai nevoie de o Baterie Laptop noua pentru laptopul tau o gasesti in ofertaSPECIALA  LaptopHelp, click AICI !

Daca ai nevoie de o baterie de laptop noua o poti gasi in oferta speciala eMagVezi oferta speciala pentru bateria laptopului tau !bateria laptopului

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...