Minilaptop – Windows 7 Starter sau Home Premium in limba romana ! Cum ?

Este destul de simplu. Nu la fel de simplu ca la Windows 7 Ultimate, dar de aceea iti scriu aceste randuri, pentru a te ajuta sa iti traduci Windows 7 Starter, in limba romana.

La Windows 7 ca si in cazul Windows Vista schimbarea limbii este posibila doar pentru versiunea Windows 7 Ultimate. Daca nu ai versiunea Ultimate pentru a schimba limba sistemului de operare trebuie sa faci upgrade, ceea ce este destul de costisitor ca si pret daca ar fi sa vb despre un Windows licentiat !

In acest sens a fost conceput Vistalizator, program freeware care functioneaza atat cu Windows 7 32biti/64biti cat si cu Windows Vista 32biti/64biti cu SP1 sau SP2. Vistalizator schimba sau adauga sistemului de operare (Windows 7 sau Windows Vista) limba dorita – spre exemplu limba romana daca de “default” sistemul de operare este in limba engleza, sau orice alta limba.

Un alt lucru bun este ca programul e portabil – deci nu necesita instalare si nu modifica cu nimic registrii de sistem.

Iata pasii care trebuie parcursi pentru a instala limba romana in Windows 7 (Windows Vista):

•downloadati Vistalizator download – dupa care in functie de sistemul de operare pe care il aveti downloadati language pack-ul in limba romana  Windows 7 32 biti, Windows 7 64 biti, pentru Windows Vista vedeti pe pagina de download al carui link l-am pus mai sus.

•dati dublu click Vistalizator pentru a lansa programul, dupa care dati dublu click pe language pack-ul in limba romana downloadat mai inainte.

  • in acest punct nu va ramane decat sa dati click pe “Add language” in cadrul Vistalizator si sa alegeti pachetul cu extensia .cab rezultat in urma dezarhivarii language pack-ului. Dati click pe OK si dupa care inca un click pe “Install language“.

Daca ai ceva sugestii sau doar vrei sa pui o intrebare, te rog lasa un comentariu mai jos !

Articol preluat de pe www.topopage.net.

Poate te intereseaza si :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...