Laptopul tau are nevoie de drivere ? Uite cum le poti gasi …

Am tot intalnit persoane care aveau dificultati in a-si gasi driverele pentru laptopul personal, o data reinstalat sistemul de operare. Mai ales daca ar fi sa vorbim despre instalarea de Windows XP, dar nu numai.

Chiar si la Windows 7 pentru unele modele de laptopuri, dupa oricate update-uri ai da sunt necesare unele drivere care nu sunt instalate in mod automat, si de aceea e necesara gasirea lor manuala.

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa fiu intr-o situatie ca cea descrisa mai sus, sa nu gasesc driverul placii de sunet spre exemplu dupa ce instalasem Windows 7 Ultimate pe un laptop Asus, un model de acum 2 ani. Deci putin mai vechi. A trebuit atunci sa stau sa caut pe forumuri sau pe site-ul producatorului pana am gasit ce driver imi trebuia.

Dar aceste probleme au cam luat sfarsit de cand am inceput sa folosesc cateva programe specifice care imi usureaza munca.

Dar inainte de toate eu consider ca este cel mai potrivit sa descarci driverele specifice laptopului tau, de pe site-ul producatorului. Asa ca in continuare voi posta paginile dedicate driverelor de pe site-urile celor mai importante firme.

 

acer logo Download drivere laptop Drivere laptop Acer lg logo Download drivere laptop Drivere laptop LG apple logo Download drivere laptop Drivere laptop Apple
msi logo Download drivere laptop Drivere laptop MSI asus logo Download drivere laptop Drivere laptop Asus panasonic logo Download drivere laptop Drivere laptop Panasonic
benq logo Download drivere laptop Drivere laptop BenQ samsung logo Download drivere laptop Drivere laptop Samsung dell logo Download drivere laptop Drivere laptop Dell
sony vaio logo Download drivere laptop Drivere laptop Sony Vaio hp logo Download drivere laptop Drivere laptop HP toshiba logo Download drivere laptop Drivere laptop Toshiba
lenovo logo Download drivere laptop Drivere laptop Lenovo

Acestea fiind spuse, daca totusi nu gasesti drverele necesare laptopului tau pentru sistemul de operare ales de tine, atunci am sa iti ofer solutia, sub forma unui utilitar, pe care totodata il folosesc si eu.

Cu ce se ocupa acest utilitar  ?

Ma ajuta sa gasesc driverele perifericelor si dispozitivelor din laptopul pentru care am nevoie de drivere. Scaneaza sistemul, verifica ce Drivere lipsesc, le descopera in baza lor de date si imi faciliteaza descarcarea si apoi instalarea lor. Totul este mult mai simplu acum.

O data cu aparitia sistemului de operare Windows 7  a cam fost eliminata problema gasirii driverelor, deoarece o data cu instalarea lui si apoi prin Update sunt instalate si majoritatea driverelor necesare. Dar cu toate acestea pentru unele modele de laptopuri sau calculatoare  nu sunt instalate toate driverele necesare si de aceea este necesara gasirea si instalarea manuala a  acestora.

Iata ce va recomand sa folositi pentru a  rezolva  aceasta problema:

 

Driver Magician – Programul precum si  instructiunile de folosire le  veti  gasi in arhiva pe care o puteti descarca de pe link-ul de mai jos:

Descarca Driver Magician

Pentru ca acest program sa scaneze laptopul sau  calculatorul, si sa va  ofere driverele lipsa este nevoie sa  dati click pe butonul Update, ca in imaginea de mai jos.


Dupa ce ati facut pasul de mai sus, ar trbui sa  va apara o noua  fereastra unde programul scaneaza configuratia laptopului/calculatorului pentru ca la  final sa va ofere o fereastra ca cea de mai jos cu driverele lipsa.

Acum ca driverele lipsa  au fost gasite, se  selecteaza din lista pe rand si  apoi se  pasa butonul Download !

 

Cam  asta  este  tot  acum nu mai ramane  decat sa  astepti  finalizarea descarcarilor si sa instalezi noile drivere.

 

Mult succes, iar daca ai si alte intrebari sau vrei sa adaugi ceva, lasa un comentariu mai jos !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...